Здравейте!От около 10-ина дена съм собственик на въпросния автомобил и много неща са ми нови (преди това бях с 146-ца)!
Поради тази причина отварям 1 тема,за да не питам неща,които ме интересуват в отделни теми,както направих преди 3-4 дни!
Значи от 2-3 дни когато запаля колата,се чува равномерна работа на двигателя,но има едно тресене,което много дразни на празен ход.Ако пусна климатроника се засилва още повече!!!
Много четох и пишеше всякакви неща!
Майстор ми каза,че може да е от някаква част,която се казва "егер".
Тук четох : маховик(или някаква демпферна шайба ако не се лъжа),оптяжна ролка,амортисьор,дюза,подгревна свещ(смених една,но защото ми изписа)...
Колата си набира доста сериозно
Моля помагайте,че да не стане после късно
!!!
Поради тази причина отварям 1 тема,за да не питам неща,които ме интересуват в отделни теми,както направих преди 3-4 дни!
Значи от 2-3 дни когато запаля колата,се чува равномерна работа на двигателя,но има едно тресене,което много дразни на празен ход.Ако пусна климатроника се засилва още повече!!!
Много четох и пишеше всякакви неща!
Майстор ми каза,че може да е от някаква част,която се казва "егер".
Тук четох : маховик(или някаква демпферна шайба ако не се лъжа),оптяжна ролка,амортисьор,дюза,подгревна свещ(смених една,но защото ми изписа)...
Колата си набира доста сериозно
Моля помагайте,че да не стане после късно

Comment